Urządzenia i Akcesoria
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions
Składniki
Fish
-
onions quartered80 g
-
cloves4
-
dried bay leaves2
-
cod fillets, skinless cut in pieces (3 cm)200 g
-
raw prawns, peeled, deveined200 g
-
frozen mussel meat defrosted125 g
-
scallops (opcjonalnie)125 g
-
soya milk600 g
-
smoked mackerel fillets skin removed200 g
Vegan Béchamel
-
cornflour mixed with 4 Tbsp water4 Tbsp
-
fine sea salt1 pinch
-
ground nutmeg¼ tsp
-
Dijon mustard½ tsp
Salsa Verde
-
garlic cloves3
-
anchovy fillets, in oil4
-
lemon thin peelings of skin and 30 g juice1
-
fresh parsley tough stems removed, cut in pieces20 g
-
fresh basil tough stems removed20 g
-
pickled baby capers drained40 g
-
extra virgin olive oil30 g
Potatoes
-
water500 g
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper), peeled, sliced (5 mm)500 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
621.1 mg
Białko
25.9 g
Kalorie
1382.9 kJ /
330.5 kcal
Tłuszcz
12.4 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Węglowodany
28.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baby-friendly Smoky Mackerel Pâté
15 min
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1 godz. 15 min
Colcannon
35 min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM5)
30 min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 godz. 50 min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 min
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35 min
Coconut-Lime Rice Pudding With Caramelised Pineapple
45 min
Bacon and Cabbage Risotto
1 godz.
Tuscan Bean Soup
50 min
Rice Pudding
1 godz.
Chilli Con Carne
35 min