
Urządzenia i Akcesoria
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions
Składniki
Fish
-
onions quartered80 g
-
cloves4
-
dried bay leaves2
-
cod fillets, skinless cut in pieces (3 cm)200 g
-
raw prawns, peeled, deveined200 g
-
frozen mussel meat defrosted125 g
-
scallops (opcjonalnie)125 g
-
soya milk600 g
-
smoked mackerel fillets skin removed200 g
Vegan Béchamel
-
cornflour mixed with 4 Tbsp water4 Tbsp
-
fine sea salt1 pinch
-
ground nutmeg¼ tsp
-
Dijon mustard½ tsp
Salsa Verde
-
garlic cloves3
-
anchovy fillets, in oil4
-
lemon thin peelings of skin and 30 g juice1
-
fresh parsley tough stems removed, cut in pieces20 g
-
fresh basil tough stems removed20 g
-
pickled baby capers drained40 g
-
extra virgin olive oil30 g
Potatoes
-
water500 g
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper), peeled, sliced (5 mm)500 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
330.5 kcal /
1382.9 kJ
Białko
25.9 g
Tłuszcz
12.4 g
Węglowodany
28.7 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Sód
621.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Cullen Skink
45 min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 godz. 50 min
Kedgeree
45 min
Leek and Potato Soup
40 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Cauliflower Cheese
50 min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Cauliflower Cheese Soup
30 min
Seafood Risotto
40 min
Cheese Sauce
15 min
Curried Parsnip Soup
30 min
Dauphinoise Potatoes
50 min