Pearl Barley Risotto with Asparagus
TM6 TM5 TM31

Pearl Barley Risotto with Asparagus

3.0 (2 oceny)

Składniki

Red Wine Reduction

  • 1 onion (approx. 150 g), quartered
  • 1 garlic clove
  • 40 g unsalted butter, diced
  • 1 - 2 tsp meat stock paste (see tips)
    lub 1 - 2 tsp vegetable stock paste (see tips)
  • 2 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 250 g water
  • 110 g red wine

Pearl Barley Risotto

  • 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut in pieces (3 cm)
  • 1 leek (approx. 110 g), white part only, cut in 4 pieces
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 20 g unsalted butter, diced
  • 300 g pearl barley
  • 100 g verjuice (see tip)
    lub 100 g dry white wine
  • 750 g water
  • 2 tsp meat stock paste (see tips)
    lub 2 tsp vegetable stock paste (see tips)
  • 6 baby beetroot, peeled, quartered
  • 12 baby carrots, peeled
  • 1 bunch asparagus, trimmed and cut in pieces (4 cm)
  • 1 pinch fine sea salt, or to taste
  • 1 pinch ground black pepper, or to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1430 kJ / 340 kcal
Białko
11 g
Węglowodany
34 g
Tłuszcz
14 g
Błonnik
12 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy