Urządzenia i Akcesoria
Vegetable and Kidney Bean Tacos (TM5)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 pieces
Składniki
-
plum tomatoes firm, that fit whole in feeder (approx. 2 tomatoes)200 g
-
carrots peeled140 g
-
courgettes ends removed, halved lengthways if large160 g
-
Edam cheese, cut in pieces that fit in feederGruyère cheese cut in pieces that fit in feeder120 g
-
onions quartered50 g
-
tinned kidney beans drained300 g
-
water150 g
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste½ tsp
-
tomato purée20 g
-
ground cayenne pepper3 pinches
-
fine sea salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
taco shells6
-
dried chilli flakes (opcjonalnie) for sprinkling
-
fresh coriander roughly chopped½ bunch
-
crème fraîche for serving100 g
-
lime cut in slices or wedges, for serving1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
513.8 mg
Białko
11.1 g
Kalorie
1054.4 kJ /
252 kcal
Tłuszcz
13.6 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
6.7 g
Węglowodany
23.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moussaka Wraps
50 Min
Salmon with Vegetable Sauce
25 Min
Vegan Burgers
45 Min
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45 Min
Shiitake Teriyaki Dippers
45 Min
Orzo pasta with chicken and pesto
30 Min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 Min
Quinoa Burger and Yellow Tomato Ketchup
2 Std.
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 Std.
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45 Min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 Min