Urządzenia i Akcesoria
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Beetroot
-
cooked beetroot diced (5 mm)80 g
-
salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
balsamic vinegar1 Tbsp
Goat's Cheese Eggs
-
flaked almonds40 g
-
goat's cheese270 g
-
olive oil2 Tbsp
Watercress Salad Nest
-
fresh basil leaves50 g
-
almonds smoked40 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
olive oil50 g
-
garlic clove1
-
watercress60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22.2 g
Kalorie
2397 kJ /
573 kcal
Tłuszcz
52 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45 min
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3 godz. 20 min
Rice salad with eggs and tuna fish
1 godz.
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Mussels with Basil, Almonds and Butter
40 min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 min
Pasta Salad with Cod and Tartare Sauce
1 godz. 45 min
Chicken in Creamy Mushroom Sauce with Wild Rice
1 godz. 30 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min