Urządzenia i Akcesoria
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Beetroot
-
cooked beetroot diced (5 mm)80 g
-
salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
balsamic vinegar1 Tbsp
Goat's Cheese Eggs
-
flaked almonds40 g
-
goat's cheese270 g
-
olive oil2 Tbsp
Watercress Salad Nest
-
fresh basil leaves50 g
-
almonds smoked40 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
olive oil50 g
-
garlic clove1
-
watercress60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22.2 g
Kalorie
2397 kJ /
573 kcal
Tłuszcz
52 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn and Spring Greens Mini Tacos
45 min
Asparagus and Mango Salad
35 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Halloumi Salad
20 min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min