
Urządzenia i Akcesoria
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Beetroot
-
cooked beetroot diced (5 mm)80 g
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
balsamic vinegar1 Tbsp
Goat's Cheese Eggs
-
flaked almonds40 g
-
goat's cheese270 g
-
olive oil2 Tbsp
Watercress Salad Nest
-
fresh basil leaves50 g
-
almonds smoked40 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
olive oil50 g
-
garlic clove1
-
watercress60 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
573 kcal /
2397 kJ
Białko
22.2 g
Tłuszcz
52 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
1 godz. 40 min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 min
Sicilian Salad
30 min
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1 godz.
Goats Cheese and Caramelised Onion Quinoa Tart
1 godz. 50 min
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2 godz. 15 min
Healthy Greek Turkey Burgers
40 min
Warm Mediterranean Couscous Salad
30 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Smoky Couscous Salad
20 min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 min