Urządzenia i Akcesoria
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Beetroot
-
cooked beetroot diced (5 mm)80 g
-
salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
balsamic vinegar1 Tbsp
Goat's Cheese Eggs
-
flaked almonds40 g
-
goat's cheese270 g
-
olive oil2 Tbsp
Watercress Salad Nest
-
fresh basil leaves50 g
-
almonds smoked40 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
olive oil50 g
-
garlic clove1
-
watercress60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22.2 g
Kalorie
2397 kJ /
573 kcal
Tłuszcz
52 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Chicken in Adobo Sauce with Plantain Purée
1 godz. 15 min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min
Moroccan Chicken and Couscous
45 min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 min
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
1 godz.
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 min
Mexican Stuffed Peppers
45 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min