Urządzenia i Akcesoria
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Beetroot
-
cooked beetroot diced (5 mm)80 g
-
salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
balsamic vinegar1 Tbsp
Goat's Cheese Eggs
-
flaked almonds40 g
-
goat's cheese270 g
-
olive oil2 Tbsp
Watercress Salad Nest
-
fresh basil leaves50 g
-
almonds smoked40 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
olive oil50 g
-
garlic clove1
-
watercress60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22.2 g
Kalorie
2397 kJ /
573 kcal
Tłuszcz
52 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20 min
Shakshuka
50 min
Stuffed Vegetables
1 godz. 5 min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1 godz. 30 min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1 godz.
Superfood Salmon Salad
1 godz. 5 min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Green Pancakes with Ham and Cheese
55 min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 godz.
Prawn Saganaki
35 min