
Urządzenia i Akcesoria
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
onions halved vertically, or quartered if large200 g
-
red peppers cut in wedges that fit in feeder550 g
-
white fish fillets, skinless (e.g. cod, hake, haddock, 2-3 cm thick)600 g
-
garlic cloves2
-
fresh parsley cut in pieces5 g
-
fresh coriander cut in pieces5 g
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
lemon thin peelings of skin and 20 g juice1
-
olive oil60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
352 kcal /
1475 kJ
Białko
33 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
16 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
669 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Garlic Turkey Stew
45 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2 godz.
Chickpea and Turkey Meatball Soup
45 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 min
Tomato and Haddock Rice
50 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Prawn and Vegetable Rice
1 godz. 10 min
Prawn and Chorizo Paella
45 min