Urządzenia i Akcesoria
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
hazelnuts50 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
water1700 g
-
Brussels sprouts outer leaves removed, halved400 g
-
fine sea salt or to taste2 tsp
-
olive oil plus 1 Tbsp1 tsp
-
orecchiette pasta (or any dried short pasta eg. penne)320 g
-
ground black pepper or to taste½ tsp
-
unsalted butter diced120 g
-
fresh sage leaves6
-
lemon cut in wedges, for garnishing1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1129 mg
Białko
20 g
Kalorie
3003 kJ /
718 kcal
Tłuszcz
41 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
73 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 min
Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino
25 min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40 min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 godz. 40 min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30 min
Seafood Salad with Pearl Barley
1 godz. 35 min
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50 min
Halloumi Salad
20 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 min