Urządzenia i Akcesoria
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
hazelnuts50 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
water1700 g
-
Brussels sprouts outer leaves removed, halved400 g
-
fine sea salt or to taste2 tsp
-
olive oil plus 1 Tbsp1 tsp
-
orecchiette pasta (or any dried short pasta eg. penne)320 g
-
ground black pepper or to taste½ tsp
-
unsalted butter diced120 g
-
fresh sage leaves6
-
lemon cut in wedges, for garnishing1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1129 mg
Białko
20 g
Kalorie
3003 kJ /
718 kcal
Tłuszcz
41 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
73 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Stroganoff
30 min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40 min
Lentil Moussaka
3 godz. 30 min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1 godz.
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1 godz. 30 min
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
1 godz. 40 min
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45 min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1 godz. 30 min