Urządzenia i Akcesoria
Keto Stuffed Acorn Squash
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
2 portions
Składniki
-
Parmesan cheese in pieces1 oz
-
½ oz celery leaves, plus extra to garnishfresh parsley, leaves only plus extra to garnish½ oz
Acorn Squash
-
acorn squash1
-
unsalted butter, to rubavocado oil to rub
-
salt to season
-
ground black pepper to season
Filling
-
cauliflower florets small stems removed4 oz
-
yellow onion cut into pieces2 oz
-
celery cut into pieces (1 in.)1 oz
-
1 ½ oz pecan halveswalnut halves1 ½ oz
-
avocado oil1 oz
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
cremini mushrooms destemmed, quartered5 oz
-
dried cranberries (opcjonalnie) unsweetened1 oz
-
tamari sauce1 ½ tsp
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
-
water40 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
828.2 mg
Białko
15 g
Kalorie
2115.1 kJ /
505.5 kcal
Tłuszcz
32.4 g
Błonnik
9.1 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 Std. 5 Min
Broccoli Red Lentil Soup
25 Min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 Min
Sicilian Shrimp Salad
30 Min
Southwest Quinoa
40 Min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40 Min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 Min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2 Std. 15 Min
Creamy Broccoli Salad
10 Min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 Min