
Urządzenia i Akcesoria
Keto Stuffed Acorn Squash
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
2 portions
Składniki
-
Parmesan cheese in pieces1 oz
-
fresh parsley, leaves only plus extra to garnish or 0.5 oz celery leaves, plus extra to garnish½ oz
Acorn Squash
-
acorn squash1
-
avocado oil to rub
-
salt to season
-
ground black pepper to season
Filling
-
cauliflower florets small stems removed4 oz
-
yellow onion cut into pieces2 oz
-
celery cut into pieces (1 in.)1 oz
-
walnut halves1 ½ oz
-
avocado oil1 oz
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
cremini mushrooms destemmed, quartered5 oz
-
dried cranberries (opcjonalnie) unsweetened1 oz
-
tamari sauce1 ½ tsp
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
-
water40 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
505.5 kcal /
2115.1 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
32.4 g
Węglowodany
36 g
Błonnik
9.1 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Sód
828.2 mg