Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
TM6 TM5

Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root

3.8 ( 13 ocen )

Składniki

  • 1 oz dried porcini mushrooms
  • 1 oz sesame oil
  • 2 oz leeks trimmed, in pieces
  • 1 oz burdock root peeled, in pieces
  • ½ oz ginger peeled, in pieces (opcjonalnie)
  • 2 garlic cloves
  • 60 oz vegetable stock low sodium
  • 5 oz fresh shiitake mushrooms thinly sliced
  • 3 oz rice vinegar
  • 1 oz kale center rib removed, thinly sliced
  • 4 oz baby bok choy sliced (¼ in.)
  • 2 tbsp nutritional yeast
  • 3 green onions thinly sliced
  • sesame seeds to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
106 kcal / 444 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
13 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy