Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
TM6 TM5

Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root

3.9 (12 ocen)

Składniki

  • 1 oz dried porcini mushrooms
  • 1 oz sesame oil
  • 2 oz leeks, trimmed, in pieces
  • 1 oz burdock root, peeled, in pieces
  • ½ oz ginger, peeled, in pieces (opcjonalnie)
  • 2 garlic cloves
  • 60 oz vegetable stock, low sodium
  • 5 oz fresh shiitake mushrooms, thinly sliced
  • 3 oz rice vinegar
  • 1 oz kale, center rib removed, thinly sliced
  • 4 oz baby bok choy, sliced (¼ in.)
  • 2 tbsp nutritional yeast
  • 3 green onions, thinly sliced
  • sesame seeds, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
444 kJ / 106 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
13 g
Tłuszcz
5 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy