Urządzenia i Akcesoria
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
dried porcini mushrooms1 oz
-
sesame oil1 oz
-
leeks trimmed, in pieces2 oz
-
burdock root peeled, in pieces1 oz
-
ginger (opcjonalnie) peeled, in pieces½ oz
-
garlic cloves2
-
vegetable stock low sodium60 oz
-
fresh shiitake mushrooms thinly sliced5 oz
-
rice vinegar3 oz
-
kale center rib removed, thinly sliced1 oz
-
baby bok choy sliced (¼ in.)4 oz
-
nutritional yeast2 tbsp
-
green onions thinly sliced3
-
sesame seeds to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
444 kJ /
106 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Ratatouille
40 min
White Bean Soup
2 godz. 45 min
Russian beetroot salad
1 godz. 10 min
Ratatouille with Pecorino
1 godz. 5 min
Vegan "Crab" Cakes
1 godz. 10 min
Asparagus with Cashew Cream
20 min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14 godz. 10 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min