
Urządzenia i Akcesoria
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
dried porcini mushrooms1 oz
-
sesame oil1 oz
-
leeks trimmed, in pieces2 oz
-
burdock root peeled, in pieces1 oz
-
ginger (opcjonalnie) peeled, in pieces½ oz
-
garlic cloves2
-
vegetable stock low sodium60 oz
-
fresh shiitake mushrooms thinly sliced5 oz
-
rice vinegar3 oz
-
kale center rib removed, thinly sliced1 oz
-
baby bok choy sliced (¼ in.)4 oz
-
nutritional yeast2 tbsp
-
green onions thinly sliced3
-
sesame seeds to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
106 kcal /
444 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
13 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Asparagus Cream Soup
25 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Green Beans with Balsamic Pearl Onions
35 min
Almond Dip
10 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min
Lentil and spinach soup
50 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
French Onion Soup
1 godz. 10 min
Creamy Mushroom Soup
25 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Carrot Ginger Soup
20 min