Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes

Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes

4.0 7 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
30 pieces

Składniki

  • eggplants large, unpeeled (approx. 30 oz total) sliced in rounds (approx. ¼ in.)
    1 - 2
  • salt
    1 tsp
  • balsamic vinegar
    9 oz
    9 oz white balsamic vinegar
  • brown sugar
    1 oz
  • fresh baby spinach
    3 ½ oz
  • fresh basil leaves (approx. 30 med. leaves), to taste
    1 oz
  • sun-dried tomato, in oil cut into 30 strips
    15
  • feta cheese cut into 30 sticks
    8 oz
  • freshly ground black pepper (approx. 3 tsp)
    30 pinches
  • green onions (opcjonalnie) cut into thin strips, (approx. 5 strips ea.) to bundle
    6

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 piece

Białko 1 g
Kalorie 119 kJ / 28 kcal
Tłuszcz 2 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...