Urządzenia i Akcesoria
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
30 pieces
Składniki
-
eggplants large, unpeeled (approx. 30 oz total) sliced in rounds (approx. ¼ in.)1 - 2
-
salt1 tsp
-
9 oz white balsamic vinegarbalsamic vinegar9 oz
-
brown sugar1 oz
-
fresh baby spinach3 ½ oz
-
fresh basil leaves (approx. 30 med. leaves), to taste1 oz
-
sun-dried tomato, in oil cut into 30 strips15
-
feta cheese cut into 30 sticks8 oz
-
freshly ground black pepper (approx. 3 tsp)30 pinches
-
green onions (opcjonalnie) cut into thin strips, (approx. 5 strips ea.) to bundle6
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
1 g
Kalorie
119 kJ /
28 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spanish Tapas
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Sangria
10 min
Crawfish Omelet with Holy Trinity Tomatoes
40 min
California Stuffed Artichokes
55 min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1 godz. 45 min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 min
Tuna Tapenade
5 min
Ratatouille with Pecorino
1 godz. 5 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Mushroom Risotto
30 min
Cauliflower Tabbouleh
10 min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1 godz.
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min