Urządzenia i Akcesoria
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
30 pieces
Składniki
-
eggplants large, unpeeled (approx. 30 oz total) sliced in rounds (approx. ¼ in.)1 - 2
-
salt1 tsp
-
9 oz white balsamic vinegarbalsamic vinegar9 oz
-
brown sugar1 oz
-
fresh baby spinach3 ½ oz
-
fresh basil leaves (approx. 30 med. leaves), to taste1 oz
-
sun-dried tomato, in oil cut into 30 strips15
-
feta cheese cut into 30 sticks8 oz
-
freshly ground black pepper (approx. 3 tsp)30 pinches
-
green onions (opcjonalnie) cut into thin strips, (approx. 5 strips ea.) to bundle6
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
1 g
Kalorie
119 kJ /
28 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spanish Tapas
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Cioppino
55 Min
Chipotle Sabayon Poached Eggs (Jeremiah Stone and Fabian von Hauske)
45 Min
Barley and Lentil Radicchio Salad
1 Std. 25 Min
Green Smoothie
10 Min
Cod with Citrus Butter
50 Min
Crab Stuffed Lobster Tails
50 Min
Asparagus with Cashew Cream
20 Min
Mediterranean Farro Salad
1 Std. 35 Min
Matcha Mango and Pineapple Smoothie
15 Min
Blueberry Rosemary Smash
10 Min
Avocado Tuna Boats
30 Min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1 Std.