
Urządzenia i Akcesoria
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
30 pieces
Składniki
-
eggplants large, unpeeled (approx. 30 oz total) sliced in rounds (approx. ¼ in.)1 - 2
-
salt1 tsp
-
balsamic vinegar9 oz
-
brown sugar1 oz
-
fresh baby spinach3 ½ oz
-
fresh basil leaves (approx. 30 med. leaves), to taste1 oz
-
dried tomatoes in oil cut into 30 strips15
-
feta cheese cut into 30 sticks8 oz
-
freshly ground black pepper (approx. 3 tsp)30 pinches
-
green onions (opcjonalnie) cut into thin strips, (approx. 5 strips ea.) to bundle6
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
28 kcal /
119 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
1 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Spanish Tapas
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Możesz także polubić...
Ratatouille
40 min
Golden Beet Gazpacho
50 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Cauliflower "Fried" Rice
40 min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 min
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Mushroom Risotto
30 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 min