
Urządzenia i Akcesoria
Artichoke Heart Bruschetta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
8 pieces
Składniki
-
baguette cut on the bias (approx. ¼ in.)6 - 8 slices
-
Parmesan cheese cut into pieces1 oz
-
shallots cut into pieces1 oz
-
red jalapeño pepper stem and seeds removed1
-
garlic clove1
-
parsley leaves only5 sprigs
-
salt to taste¼ tsp
-
marinated artichoke hearts (6 oz jars), drained, divided2 jars
-
cream cheese room temperature2 oz
-
paprika1 tsp
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
138 kcal /
577 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
20 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Nectarine and Cherry Panzanella Salad
25 min
Mushroom Spinach Phyllo Cups
1 godz. 10 min
Baked Spinach and Eggs
35 min
Spinach and Artichoke Dip
20 min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 min
Ham and Cream Cheese Spread
10 min
Baked Crab Dip
15 min
Crab Cakes
1 godz. 35 min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Borscht
25 min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1 godz.
Zucchini and Cheese Soufflés
40 min