Urządzenia i Akcesoria
Artichoke Heart Bruschetta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
8 pieces
Składniki
-
baguette cut on the bias (approx. ¼ in.)6 - 8 slices
-
Parmesan cheese cut into pieces1 oz
-
shallots cut into pieces1 oz
-
1 fresh Fresno chili, stem and seeds removedred jalapeño pepper stem and seeds removed1
-
garlic clove1
-
parsley leaves only5 sprigs
-
salt to taste¼ tsp
-
marinated artichoke hearts (6 oz jars), drained, divided2 jars
-
cream cheese room temperature2 oz
-
paprika1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
6 g
Kalorie
577 kJ /
138 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crab Cakes
1 godz. 35 min
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1 godz. 10 min
Dragon Deviled Eggs
2 godz. 30 min
Shrimp Mousse
35 min
Potatoes with Chorizo
1 godz. 25 min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Acorn Squash Gratin
1 godz. 55 min
Avocado Deviled Eggs
25 min
Buffalo Burger with Bourbon Glazed Onions
1 godz. 10 min
Roasted Red Pepper and Cashew Dip
5 min
Spinach and Artichoke Dip
20 min