Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts

Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts

4.2 25 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions

Składniki

  • extra virgin olive oil divided, plus extra to grease
    1 ½ oz
  • fresh rosemary (leaves only) (approx. 2 tsp)
    2 sprigs
  • fresh sage leaves (approx. 4 leaves)
    1 tsp
  • fresh thyme (leaves only)
    1 tsp
  • butternut squash peeled and cubed (1 in.)
    16 oz
  • shallots finely sliced (approx. 2 shallots)
    3 oz
  • Brussels sprouts trimmed, halved
    16 oz
  • apple diced
    5 oz
  • salt to taste
  • fresh ground black pepper to taste
  • onion quartered
    6 oz
  • celery diced
    4 ½ oz
  • bread slices cubed (1 in.)
    14 oz
  • vegetable stock
    12 oz
  • dried cranberries
    1 oz
  • chopped walnuts
    1 oz

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 377 kcal / 1577 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 59 g
Błonnik 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...