Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de aceite o el necesario
- 150 g de fideos secos
- 550 g de jitomate
- 1 diente de ajo
- 100 g de cebolla
-
1000
g de caldo de res
lub 1000 g de caldo de pollo o verduras - 2 cucharaditas de sal
- 5 g de cilantro fresco (4 ramitas)
- 1 chile verde, fresco, partido por la mitad
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1834.6 kJ / 438.5 kcal
- Białko
- 7.9 g
- Węglowodany
- 27.1 g
- Tłuszcz
- 34.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.6 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 1112.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tinga de pollo (500 g) - Demo presentadores
30 min
Salpicón de res
1 Std.
Salsa verde cocida
30 min
Sopa de fideo TM6
35 min
Chilaquiles rojos
25 Min
Pasta al poblano
35 min
Chilaquiles divorciados
1 Std.
Rajas con queso
25 Min
Tostadas de picadillo
1 Std. 10 Min
Enchiladas suizas
1 Std.
Picadillo
25 Min
Arroz rojo
1h 25min