Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La gelée de fraise
- 250 g de fraises
- 150 g de sucre en poudre
- 2 g d'agar-agar en poudre
Les madeleines
- 120 g d'huile de coco
- 120 g de farine de blé
- 140 g de lait
- 90 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de levure chimique
- 2 œufs
La coque à la fraise
- 2 pastilles de chocolat à la fraise Valrhona
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 599.3 kJ / 142.5 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 17.6 g
- Tłuszcz
- 7.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 54 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crêpe Belle-Hélène
40 min
Gâteau chocolat-café meringué
1h 10min
Smoothie jar
40 min
Moelleux aux barres chocolatées
1h
Truffes au chocolat blanc
1 godz. 35 min
Caramel au beurre salé
1 godz. 45 min
Crème au chocolat à la crème de coco
2 Std. 35 Min
Tagliatelle de riz à la vanille et aux langoustines
1h
Cookies pralinés aux noix de pécan
30 min
Petits beignets chocolat et noisettes
3h 10min
Pâte à tartiner à la purée de noisette
10min
Mousse chocolat-tonka
4h 20min