Madeleine fourrée

Madeleine fourrée

3.9 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
20 pièces

Składniki

La gelée de fraise
  • de fraises
    250 g
  • de sucre en poudre
    150 g
  • d'agar-agar en poudre
    2 g
Les madeleines
  • d'huile de coco
    120 g
  • de farine de blé
    120 g
  • de lait
    140 g
  • de sucre en poudre
    90 g
  • de levure chimique
    1 c. à café
  • œufs
    2
La coque à la fraise
  • pastilles de chocolat à la fraise Valrhona
    2

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 142.5 kcal / 599.3 kJ
Białko 1.7 g
Tłuszcz 7.1 g
Węglowodany 17.6 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Sód 54 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...