Pan bagnat végétal

Pan bagnat végétal

3.4 43 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions

Składniki

Pâte à pan bagnat
  • d'huile d'olive extra vierge et un peu pour huiler
    30 g
  • d'eau à température ambiante
    220 g
  • de sucre en poudre (opcjonalnie)
    1 c. à café
    1 c. à café de poudre de malt
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    20 g
    2 c. à café de levure boulangère sèche, (8 g)
  • de farine de blé
    400 g
  • de sel
    1 c. à café
  • d'eau
    500 g
  • de jus de citron
    30 g
La garniture
  • d'olives noires dénoyautées
    100 g
  • de jus de citron
    20 g
  • d'ail
    1 gousse
  • de mozzarella de bufflonne
    2 boules
  • tomates cœur-de-bœuf coupées en rondelles
    2
  • botte de radis émincés en lamelles
    1
  • artichauts poivrade coupés en morceaux
    4
  • de roquette
    150 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 487.3 kcal / 2044.8 kJ
Białko 20 g
Tłuszcz 18.3 g
Węglowodany 54 g
Błonnik 10.8 g
Tłuszcz nasycony 6.3 g
Sód 653.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...