Sundae au coulis de fruits rouges

Sundae au coulis de fruits rouges

4.6 52 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 13 godz.
4 portions

Składniki

La veille
  • de lait
    400 g
  • de sucre vanillé
    2 sachets
  • de sucre en poudre
    60 g
  • de fécule de maïs
    25 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    125 g
Le jour même
  • de fruits rouges frais variés (myrtilles, cerises, framboises...)
    300 g
  • de sucre en poudre et 2 c. à soupe pour le topping
    70 g
  • d'eau
    50 g
  • d'amandes effilées
    20 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 405 kcal / 1694 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 57 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...