
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le caramel au beurre salé
- 80 g de sucre en poudre
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 40 g de beurre demi-sel coupé en morceaux
- 1 pincée de fleur de sel à ajuster en fonction des goûts
La mousse de pomme
- 500 g de pommes coupées en quartiers
- 1 sachet d'agar-agar (2 g)
- 50 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 181.6 kcal / 763.8 kJ
- Białko
- 2.4 g
- Tłuszcz
- 8.6 g
- Węglowodany
- 24.1 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.3 g
- Sód
- 125.8 mg