Sauce caramel au whisky

Sauce caramel au whisky

4.7 53 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
10 portions

Składniki

  • de sucre en poudre
    250 g
    250 g de sucre roux
  • de crème liquide, 30% m.g. min.
    170 g
  • d'eau
    1030 g
  • de jus de citron
    1 c. à café
  • de beurre en un seul morceau (voir "Conseil(s)")
    30 g
  • de whisky
    20 g
  • de vinaigre
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 182.9 kcal / 764.6 kJ
Białko 0.4 g
Tłuszcz 7.9 g
Węglowodany 25.5 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 5.1 g
Sód 9.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...