Urządzenia i Akcesoria
Chicken pesto pasta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
zucchini cut into pieces200 g
-
fresh basil leaves only6 - 8 sprigs
-
basil pesto (see Tips)190 g
-
water380 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
chicken thigh fillet cut into strips (approx. 5 x 2 cm)500 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried penne pasta350 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
frozen peas150 g
-
Parmesan cheese shaved, for garnishing50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
279.2 mg
Białko
43.8 g
Kalorie
2712.8 kJ /
645.9 kcal
Tłuszcz
21.9 g
Błonnik
15.8 g
Tłuszcz nasycony
10.9 g
Węglowodany
60.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mexican cottage pie
1 godz. 30 min
Chicken and cashews
55 min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
One pot pasta with chorizo
35 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min
Chicken and pesto risoni
35 min
Chicken and prawn noodles
30 min
Apricot chicken risotto
30 min
Chorizo and chicken pasta
50 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min