
Urządzenia i Akcesoria
Chicken pesto pasta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
zucchini cut into pieces200 g
-
fresh basil leaves only6 - 8 sprigs
-
basil pesto (see Tips)190 g
-
water380 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
chicken thigh fillets cut into strips (approx. 5 x 2 cm)500 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried penne pasta350 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
frozen peas150 g
-
Parmesan cheese shaved, for garnishing50 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
645.9 kcal /
2712.8 kJ
Białko
43.8 g
Tłuszcz
21.9 g
Węglowodany
60.6 g
Błonnik
15.8 g
Tłuszcz nasycony
10.9 g
Sód
279.2 mg