Urządzenia i Akcesoria
Herb and garlic dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
8 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
spring onions/shallots trimmed, cut into pieces2
-
cream cheese cut into pieces250 g
-
natural yoghurt or 10-20 g milk (optional - see Tips)2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
106.1 mg
Białko
3 g
Kalorie
458.8 kJ /
109.3 kcal
Tłuszcz
10.9 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Savoury herb baked ricotta
2 godz. 40 min
Zucchini slice
45 min
Beetroot salad
10 min
Butter
10 min
Pizza Bianca
40 min
Sherbet bags
4 godz. 20 min
Chicken velouté meal
40 min
Fruity dream (soft serve ice cream)
5 min
Lemon or lime butter
15 min
Cheese and bacon cob loaf
1 godz. 20 min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 min