Urządzenia i Akcesoria
Herb and garlic dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
8 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
spring onions/shallots trimmed, cut into pieces2
-
cream cheese cut into pieces250 g
-
natural yoghurt or 10-20 g milk (optional - see Tips)2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
106.1 mg
Białko
3 g
Kalorie
458.8 kJ /
109.3 kcal
Tłuszcz
10.9 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Savoury herb baked ricotta
2 godz. 40 min
Chicken velouté meal
40 min
Vegetable stock paste
30 min
Butter
10 min
Chicken stock paste
45 min
Pizza Bianca
40 min
Corned beef with mustard sauce
1 godz. 30 min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min
Fruity dream (soft serve ice cream)
5 min
Herb and garlic pull-apart bread
1 godz. 35 min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 min