Ballotine de volaille aux asperges et comté, sauce au vin jaune

Ballotine de volaille aux asperges et comté, sauce au vin jaune

4.9 14 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions

Składniki

  • d'eau
    500 g
  • asperges blanches
    12
  • asperges vertes
    12
  • filets de poulet jaune
    6
  • sel
  • poivre moulu
  • de thym frais
    1 bouquet
  • de comté en lamelles
    120 g
  • échalote
    1
  • de beurre en morceaux
    30 g
  • de fécule de maïs
    2 c. à soupe
  • de vin jaune
    100 g
  • de bouillon de volaille reconstitué
    100 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    200 g
  • du sel

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 436 kcal / 1822 kJ
Białko 40 g
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...