Pulled pork (porc effiloché)

Pulled pork (porc effiloché)

4.3 16 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 14 godz.
12 portions

Składniki

  • 180 g de vinaigre balsamique blanc
  • 240 g de sauce de soja
  • 240 g de boisson au cola
  • 140 g sirop d'érable
  • 220 g de sauce barbecue maison (voir « Conseil(s) »)
  • 120 g de concentré de tomate
  • 30 g de miel
  • 1 c. à soupe de sauce au piment, type Tabasco®
  • 3000 g d'épaule de porc, désossée

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1507.8 mg
Białko 45.1 g
Kalorie 2911.4 kJ / 695.8 kcal
Tłuszcz 45.3 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 15.5 g
Węglowodany 23.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...