Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 1 brin de persil frais
- 20 g d'huile parfumée à la truffe
- ½ truffe fraîche, râpée
- 8 œufs
- 50 g de cheddar affiné à la truffe
- 3 pincées de poivre 5 baies
- 3 pincées de sel
- 500 g d'eau
- cheddar affiné à la truffe, râpé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1206.9 kJ / 288.5 kcal
- Białko
- 21.4 g
- Węglowodany
- 3.9 g
- Tłuszcz
- 20.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.4 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 597.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jus de pommes
20 Min
Granité à la menthe
4h 20min
Carottes rôties au thym et à la menthe (avec le Peeler)
30min
Gratin de chou-fleur et œufs durs
55 min
Pâte à tartiner aux speculoos
10 Min
Granité ananas et gingembre
4 Std. 10 Min
Brocoli et pommes de terre, sauce au bleu
30min
Gratin d'œufs durs sauce aurore
45min
Poireaux vinaigrette au citron, crème de champignons-kasha
1 godz. 5 min
Purée mousseline
40min
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12h
Tajine de calamar aux poivrons
45min