
Urządzenia i Akcesoria
Omelette au cheddar à la truffe
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
d'oignon coupé en deux50 g
-
de persil frais1 brin
-
d'huile parfumée à la truffe20 g
-
truffe fraîche râpée½
-
œufs8
-
de cheddar affiné à la truffe50 g
-
de poivre 5 baies3 pincées
-
de sel3 pincées
-
d'eau500 g
-
cheddar affiné à la truffe, râpé
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
288.5 kcal /
1206.9 kJ
Białko
21.4 g
Tłuszcz
20.6 g
Węglowodany
3.9 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Sód
597.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Mets et vins
20 Przepisów
Francja
Francja