![Omelette au cheddar à la truffe Omelette au cheddar à la truffe](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/005c29ad01330fba59118ab4365f6546/Derivates/d656173fc6f6e9d9a47197f46f51aef700507006.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 1 brin de persil frais
- 20 g d'huile parfumée à la truffe
- ½ truffe fraîche, râpée
- 8 œufs
- 50 g de cheddar affiné à la truffe
- 3 pincées de poivre 5 baies
- 3 pincées de sel
- 500 g d'eau
- cheddar affiné à la truffe, râpé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1206.9 kJ / 288.5 kcal
- Białko
- 21.4 g
- Węglowodany
- 3.9 g
- Tłuszcz
- 20.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.4 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 597.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gratin de légumes à la béchamel, origan et fromage
1ч. 30 мин.
Riz cantonais
30min
Cake marbré chocolat-pistache
1ч. 30 мин.
Galettes croustillantes de pommes de terre au bacon et fromage
1h
Crème glacée caramel et cacahuète
3 godz. 20 min
Salade de pommes de terre et œufs durs façon César
50min
Lasagne fraîches à la bolognaise
2ч. 30 мин.
Purée mousseline
40min
Risotto
30min
Pâtes au pesto, tomates cerise et basilic
35min
Osso-buco et boulgour
1 godz. 5 min
Risotto crémeux aux champignons et aux crevettes
1h