
Wersje kompatybilne
Κεσαδίγιας (quesadillas) με μαύρα φασόλια και γουακαμόλε
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 γρ. τυρί τσένταρ σε κομμάτια (2 εκ.)
- 2 αβοκάντο (περίπου 250 γρ.), σε κομμάτια
- 20 γρ. χυμό λάιμ, φρεσκοστυμμένο
- ¼ κ.γλ. νιφάδες πιπεριάς τσίλι
- 1 κ.γλ. αλάτι και λίγο επιπλέον ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
- 240 γρ. μαύρα φασόλια, ολόκληρα, κονσέρβας ξεπλυμένα, στραγγισμένα (1 κονσέρβα x 400 γρ.)
- 100 γρ. καλαμπόκι σε κονσέρβα στραγγισμένο
- 150 γρ. σάλσα φρέσκιας ντομάτας (βλ. συμβουλή)
- λάδι για το λάδωμα
- 4 πίτες τορτίγιας από σιτάλευρο (βλ.συμβουλή)
- Wartości odżywcze
- na 1 μερίδα
- Kalorie
- 547.2 kcal / 2289.3 kJ
- Białko
- 20.2 g
- Tłuszcz
- 31.7 g
- Węglowodany
- 50.9 g
- Błonnik
- 13.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.1 g
- Sód
- 1433.5 mg