Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- boter, om in te vetten
- 20 g amandelen
- 200 g feta kaas, in stukken
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 1 - 2 stengels verse rozemarijn, enkel de bladeren
- 6 stengels verse tijm, enkel de bladeren
- 250 g ricotta
- 200 g crème fraîche
- 6 eieren
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 2 uien, gehalveerd
- 400 g savooiekool, in stukken
- 5 el amandelschilfers
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 990 kJ / 237 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 1.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50 min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2 godz. 30 min
Taartjes van prei en venkel met geitenkaas
Brak ocen
Frangipane met peer
1 godz. 30 min
Ontbijt gebak
40 min
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Brak ocen
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Brak ocen
Flan van asperges met zeetong
Brak ocen
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1h 10 min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1 Std. 50 Min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1 godz.