Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- boter, om in te vetten
- 20 g amandelen
- 200 g feta kaas, in stukken
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 1 - 2 stengels verse rozemarijn, enkel de bladeren
- 6 stengels verse tijm, enkel de bladeren
- 250 g ricotta
- 200 g crème fraîche
- 6 eieren
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 2 uien, gehalveerd
- 400 g savooiekool, in stukken
- 5 el amandelschilfers
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 990 kJ / 237 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 1.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4sa
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1h 15 min
Aardappel- en spruitjespuree
40 min
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Brak ocen
Broccoli-ham omelet
35 min
Ontbijt gebak
40 min
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1 godz. 30 min
Rabarber en gember gin fizz
336 Std. 10 Min
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
Brak ocen
Gehaktballen in tomatensaus
3h 40 min
Turkse moussaka
1h 10min
Bananen-druivenpudding zonder toegevoegde suikers
1h