Soupe de navets

Soupe de navets

4.0 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portions

Składniki

  • 40 g d'oignon coupé en deux
  • 40 g de céleri-rave pelé, coupé en morceaux (3 cm)
  • 25 g de poireau coupé en morceaux (3 cm)
  • 200 g de navets blancs pelés, coupés en morceaux (3 cm)
  • 15 g de beurre
  • 350 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
  • 100 g de crème entière
  • 1 c. à café de sucre
  • ½ c. à café de gingembre séché moulu
  • 5 g de ciboulette fraîche finement ciselée

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 118.2 mg
Białko 2.9 g
Kalorie 1208.1 kJ / 288.8 kcal
Tłuszcz 24.9 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 15.4 g
Węglowodany 15.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...