Velouté de poivrons

Velouté de poivrons

4.3 50 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • de parmesan coupé en morceaux
    100 g
  • de beurre
    30 g
  • de farine
    30 g
  • poivrons (300 g), (1 rouge et 1 jaune) coupés en morceaux
    2
  • d'eau
    750 g
  • de bouillon de légumes (pour 0,5l)
    2 cubes
    2 c. à café bombée de bouillon de légumes en pâte
  • de sel aux herbes
    1 c. à café
  • de paprika doux
    ½ c. à café
  • de poivre, moulu
    2 pincées
  • de crème entière
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 259 kcal / 1058 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 11 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...