
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 échalote (± 60 g), coupée en deux
- 30 g d'huile d'olive
-
1
c. à café de pâte de bouillon de légumes
lub 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l) émietté - 450 g d'eau
- ½ c. à café de thym déshydraté et plus pour assaisonner
- 1 - 2 pincées de sel
- ½ c. à café de poivre noir moulu et plus pour assaisonner
- 200 g de fromage de chèvre émietté
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 248.3 kcal / 1038.7 kJ
- Białko
- 12.8 g
- Tłuszcz
- 18.5 g
- Węglowodany
- 10.3 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.5 g
- Sód
- 342.5 mg