
Urządzenia i Akcesoria
Soupe de betteraves
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
d'oignons coupés en deux60 g
-
de beurre50 g
-
de betteraves crues épluchées et coupées en dés (2 cm)300 g
-
d'eau500 g
-
de bouillon de légumes (pour 0,5l)1 cube
-
de sel½ c. à café
-
de poivre blanc moulu1 pincée
-
de noix de muscade, fraîchement moulue1 pincée
-
de vinaigre de vin blanc1 c. à soupe
-
de sucre1 pincée
-
de cumin, moulu1 pincée
-
de crème150 g
-
de raifort frais4 c. à café
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
261 kcal /
1091 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
10 g
Błonnik
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sain et rapide
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria