Soupe onctueuse au fenouil et à la carotte

Soupe onctueuse au fenouil et à la carotte

4.7 229 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 50 g de parmesan en morceaux (3 cm)
  • 350 g de fenouil en morceaux (2-3 cm)
  • 250 g de carottes pelées et en morceaux (2-3 cm)
  • 40 g de poireau en morceaux (2-3 cm)
  • 30 g d'huile d'olive extra vierge
  • 500 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
  • 1 pincée de sel (opcjonalnie)
  • d'huile d'olive extra vierge

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 6.1 g
Kalorie 711 kJ / 170 kcal
Tłuszcz 13.6 g
Błonnik 4.1 g
Węglowodany 6.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...