Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
- 350 g de fenouil, en morceaux (2-3 cm)
- 250 g de carottes, pelées et en morceaux (2-3 cm)
- 40 g de poireau, en morceaux (2-3 cm)
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légume (pour 0,5l)
- 1 pincée de sel (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 711 kJ / 170 kcal
- Białko
- 6.1 g
- Węglowodany
- 6.1 g
- Tłuszcz
- 13.6 g
- Błonnik
- 4.1 g
Alternatywne przepisy
Soupe de courgette et menthe
35 Min
Soupe de brocolis
15 Min
Soupe de brocolis et gorgonzola aux croûtons de blé entier
40 Min
Crème de bettes
35 Min
Soupe aux asperges et à l'aneth
25 Min
Curry de poisson
35 Min
Soupe au potiron, chou-fleur et chou romanesco
45 Min
Crème de poivron rouge et soupe au gingembre
50 Min
Crème de pois
40 Min
Soupe de potiron
35 Min
Soupe de poireau et de pommes de terre au jambon fumé croustillant
40 Min
Soupe onctueuse au chou-fleur
50 Min