Soupe onctueuse au fenouil et à la carotte

Soupe onctueuse au fenouil et à la carotte

4.8 192 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • de parmesan en morceaux (3 cm)
    50 g
  • de fenouil en morceaux (2-3 cm)
    350 g
  • de carottes pelées et en morceaux (2-3 cm)
    250 g
  • de poireau en morceaux (2-3 cm)
    40 g
  • d'huile d'olive extra vierge
    30 g
  • d'eau
    500 g
  • cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
    1
  • de sel (opcjonalnie)
    1 pincée
  • d'huile d'olive extra vierge

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 170 kcal / 711 kJ
Białko 6.1 g
Tłuszcz 13.6 g
Węglowodany 6.1 g
Błonnik 4.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...