
Urządzenia i Akcesoria
Pieczywo maca
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
16 kawałków
Składniki
-
mąki pszennej typu 450-650, plus dodatkowa ilość do oprószenia280 g
-
wody gorącej150 g
-
soli¼ - ½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 kawałek
Kalorie
63.7 kcal /
266.5 kJ
Białko
1.8 g
Tłuszcz
0.2 g
Węglowodany
13.4 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
55.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

O PIECZYWIE
60 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Pizzerinki z rumienionymi pieczarkami, serem tylżyckim i szynką
1 godz. 55 min
Szybkie kajzerki
1 godz. 50 min
Bułki maślane z ziarnami
2 godz.
Smażone bułki chińskie
2 godz. 30 min
Szybkie paluchy drożdżowe
35 min
Szybka pizza neapolitańska
50 min
Pizzowe łódeczki w dwóch wariantach
1 godz. 30 min
Pełnoziarniste wytrawne krakersy
3 godz.
Podpłomyki z masłem ziołowym
40 min
Podłużne bułki pszenne
3 godz. 30 min
Podpłomyki z masłem czosnkowo-pietruszkowym
30 min
Bułki śniadaniowe
1 godz. 40 min