Urządzenia i Akcesoria
Pieczywo maca
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
16 kawałków
Składniki
-
280 g mąki pszennej typu 450-650, plus dodatkowa ilość do oprószenia
-
150 g wody gorącej
-
¼ - ½ łyżeczki soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 kawałek
Sód
55.2 mg
Białko
1.8 g
Kalorie
266.5 kJ /
63.7 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
13.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
O PIECZYWIE
60 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Oponki z ciasta półfrancuskiego (Cronuty)
3 godz. 30 min
Podpłomyki z ziemniakami i rozmarynem (TM6, TM7)
1 godz. 15 min
Paluszki z serem i ziołami
40 min
Grissini na trzy sposoby
1 godz. 40 min
Podpłomyk z szynką (Flammkuchen)
1 godz. 15 min
Szybkie paluchy drożdżowe
35 min
Bułeczki z sera gruyère
45 min
Fougasse - chleb francuski
2 godz.
Pełnoziarniste wytrawne krakersy
3 godz.
Włoskie grissini
2 godz.
Podpłomyki z masłem ziołowym
40 min
Podpłomyki z masłem czosnkowo-pietruszkowym
30 min