Urządzenia i Akcesoria
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
sweet potatoes peeled or scrubbed, ends removed, trimmed to fit in feeder750 g
-
shallots whole or halved vertically to fit in feeder500 g
-
olive oil plus 1 Tbsp50 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
garlic cloves5
-
unsalted butter diced40 g
-
fresh thyme leaves2 ½ Tbsp
-
Dijon mustard1 ½ Tbsp
-
fresh rosemary leaves1 Tbsp
-
smoked paprika1 ½ tsp
-
pork tenderloins (approx. 350 g each)2
Port Shallot Sauce
-
olive oil30 g
-
unsalted butter diced15 g
-
caster sugar1 Tbsp
-
ruby port70 g
-
½ heaped tsp beef stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
water200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1782 mg
Białko
59 g
Kalorie
3833 kJ /
916 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
10.7 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
67 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean Chicken
35 Min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto
20 Min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM5)
20 Min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce
1 Std. 40 Min
Chicken Caprese Pasta Salad
25 Min
Prawn Saganaki with Feta
35 Min
Curry Noodles with Pork
45 Min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 Min
Maple-glazed Carrots
45 Min
Chorizo, Mozzarella and Sun-dried Tomato Pull-apart Bread
1 Std. 50 Min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 Min
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1 Std.