
Urządzenia i Akcesoria
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
sweet potatoes peeled or scrubbed, ends removed, trimmed to fit in feeder750 g
-
shallots whole or halved vertically to fit in feeder500 g
-
olive oil plus 1 Tbsp50 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
garlic cloves5
-
unsalted butter diced40 g
-
fresh thyme leaves2 ½ Tbsp
-
Dijon mustard1 ½ Tbsp
-
fresh rosemary leaves1 Tbsp
-
smoked paprika1 ½ tsp
-
pork tenderloins (approx. 350 g each)2
Port Shallot Sauce
-
olive oil30 g
-
unsalted butter diced15 g
-
caster sugar1 Tbsp
-
ruby port70 g
-
beef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
water200 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
916 kcal /
3833 kJ
Białko
59 g
Tłuszcz
44 g
Węglowodany
67 g
Błonnik
10.7 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Sód
1782 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Calzone Napoletano
1 godz. 40 min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken
1 godz. 10 min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM5)
20 min
Chicken gyros with tzatziki
30 min
Spicy Sausage Farfalle with Sun-dried Tomatoes and Olives - Farfalle con salsiccia piccante, pomodori secchi e olive
1 godz.
Steak Fajita Sweet Potatoes
1 godz.
Smoky Pork and Beans
3 godz.
Mexican Stuffed Peppers
45 min
Yiayia's Pastitsio
1 godz. 40 min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 min
Cheesecake Brownies
1 godz. 55 min