Wersje kompatybilne
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 g sweet potatoes, peeled or scrubbed, ends removed, trimmed to fit in feeder
- 500 g shallots, whole or halved vertically to fit in feeder
- 50 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 2 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 5 garlic cloves
- 40 g unsalted butter, diced
- 2 ½ Tbsp fresh thyme leaves
- 1 ½ Tbsp Dijon mustard
- 1 Tbsp fresh rosemary leaves
- 1 ½ tsp smoked paprika
- 2 pork tenderloins (approx. 350 g each)
Port Shallot Sauce
- 30 g olive oil
- 15 g unsalted butter, diced
- 1 Tbsp caster sugar
- 70 g ruby port
-
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
lub ½ heaped tsp beef stock paste, homemade - 200 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3833 kJ / 916 kcal
- Białko
- 59 g
- Węglowodany
- 67 g
- Tłuszcz
- 44 g
- Tłuszcz nasycony
- 13 g
- Błonnik
- 10.7 g
- Sód
- 1782 mg
Alternatywne przepisy
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Quick Gyros with Tzatziki
15min
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
2 Std. 40 Min
Chicken Strips with Tomato Mascarpone Sauce and Broccoli Salad; Fruit Sorbet
40 min
Roast Pork Stuffed with Mushrooms and Garlic Purée
2 Std. 40 Min
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
45 min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Layered Salmon and Avocado Terrine
3 Std. 35 Min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1 Std. 15 Min