Urządzenia i Akcesoria
Carrot Noodles and Carrot Top Pesto
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
pine nuts50 g
-
Parmesan cheese cut in pieces, plus extra shavings for serving60 g
-
garlic clove1
-
carrot tops organic, clean (approx. 60-90 g), cut in pieces (2-3 cm)1 bunch
-
olive oil100 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt plus extra to taste¾ tsp
-
water700 g
-
carrots, organic and clean, unpeeled, spiralized in noodles (see tip)carrots multicolour, organic and clean, unpeeled, spiralized in noodles (see tip)800 g
-
cherry tomatoes halved250 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
644 mg
Białko
11 g
Kalorie
1873 kJ /
447 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
9.7 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 Std. 30 Min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1 Std.
Courgetti Carbonara
40 Min
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25 Min
Vegetarian Spiralized Fideuá
30 Min
Shiitake Teriyaki Dippers
45 Min
Hash Browns with Scrambled Tofu
25 Min
Sous-vide Porcini Mushrooms with Truffle and Parmesan
30 Min
Risotto with Broccoli Rabe
30 Min
Tempeh Bolognaise
30 Min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15 Min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 Min