Urządzenia i Akcesoria
Carrot Noodles and Carrot Top Pesto
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
pine nuts50 g
-
Parmesan cheese cut in pieces, plus extra shavings for serving60 g
-
garlic clove1
-
carrot tops organic, clean (approx. 60-90 g), cut in pieces (2-3 cm)1 bunch
-
olive oil100 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt plus extra to taste¾ tsp
-
water700 g
-
carrots, organic and clean, unpeeled, spiralized in noodles (see tip)carrots multicolour, organic and clean, unpeeled, spiralized in noodles (see tip)800 g
-
cherry tomatoes halved250 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
644 mg
Białko
11 g
Kalorie
1873 kJ /
447 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
9.7 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 godz. 45 min
Satay Tofu Kebabs
1 godz. 5 min
Tahini
25 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12 godz. 20 min
Quinoa Burger and Yellow Tomato Ketchup
2 godz.
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 min
Quinoa Tostadas
30 min
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2 godz.
Orange Zest Infusion
25 min
Naturally Sweet Apple and Date Cake (Gluten and Dairy Free)
1 godz.
Avocado and Cashew Chocolate Mousse
5 min
Mexican Quinoa Salad
30 min