Wersje kompatybilne
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Homemade Ricotta
- 1500 g whole milk
- 30 g white vinegar
Peppers
- 400 g mixed mini peppers, stalks and seeds removed
- 1 Tbsp olive oil, for drizzling
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 10 - 12 fresh basil leaves, to taste
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 388 kJ / 93 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 5.7 g
- Tłuszcz
- 5.5 g
Alternatywne przepisy
Spinach and Broccoli Terrine
4h 40min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 min
Pear and Goat's Cheese Parcels
40 min
Chicken Pastilla
1h 25min
Blueberry Cheesecake, Yoghurt Sorbet
4 Std. 30 Min
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2h 15 min
Stuffed Vegetables
1h 5 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Green Bean Casserole
1h 30 min
Peruvian Ceviche
1 godz. 15 min
Pistachio Ice Cream
10u. 35min
Limoncello Tarts
3h 15min