Urządzenia i Akcesoria
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
15 pieces
Składniki
Homemade Ricotta
-
whole milk1500 g
-
white vinegar30 g
Peppers
-
mixed mini peppers stalks and seeds removed400 g
-
olive oil for drizzling1 Tbsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
fresh basil leaves to taste10 - 12
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
4.8 g
Kalorie
388 kJ /
93 kcal
Tłuszcz
5.5 g
Węglowodany
5.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts
35 min
Octopus and Potato Salad
40 min
Crab Cakes
1 h 35 min
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
2 h 45 min
Sangria
10 min
Tzatziki
20 min
Apple Marinade
10 min
Spinach, Ricotta and Tomato Calzone, Fruit Kebabs with Chocolate Fondue
1 h 30 min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40 min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2 h 50 min
Mexican Stuffed Peppers
45 min
Quince Torta
8 h