Urządzenia i Akcesoria
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
15 pieces
Składniki
Homemade Ricotta
-
whole milk1500 g
-
white vinegar30 g
Peppers
-
mixed mini peppers stalks and seeds removed400 g
-
olive oil for drizzling1 Tbsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
fresh basil leaves to taste10 - 12
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
4.8 g
Kalorie
388 kJ /
93 kcal
Tłuszcz
5.5 g
Węglowodany
5.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 min
Salame di Cioccolato (Chocolate Salami)
3 godz. 10 min
Lamb Kebobs
3 godz.
Salmon Tartare
25 min
Coleslaw
10 min
Cream cheese spread with radishes
5 min
Cucumber Gin Granita
45 min
Posh Paleo Bread
55 min
Pecan Pie Cheesecake Bars
4 godz.
Khachapuri
1 godz. 30 min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20 min
Prawn Tempura Rolls
2 godz. 40 min