Urządzenia i Akcesoria
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
15 pieces
Składniki
Homemade Ricotta
-
whole milk1500 g
-
white vinegar30 g
Peppers
-
mixed mini peppers stalks and seeds removed400 g
-
olive oil for drizzling1 Tbsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
fresh basil leaves to taste10 - 12
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
4.8 g
Kalorie
388 kJ /
93 kcal
Tłuszcz
5.5 g
Węglowodany
5.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1 Std.
Strawberry and Ginger Spritz
15 Min
Houmous Salad Dressing
5 Min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Tuna Tapenade on Cucumber
10 Min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 Min
Apples with Cider Sabayon Sauce
40 Min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 Min
Fruit Tart with Camomile Custard
2 Std.
Meatballs with Romesco Sauce
1 Std. 40 Min
Tarte au Citron Reconstructed
50 Min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 Std. 20 Min