Wersje kompatybilne
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Homemade Ricotta
- 1500 g whole milk
- 30 g white vinegar
Peppers
- 400 g mixed mini peppers, stalks and seeds removed
- 1 Tbsp olive oil, for drizzling
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 10 - 12 fresh basil leaves, to taste
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 388 kJ / 93 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 5.7 g
- Tłuszcz
- 5.5 g
Alternatywne przepisy
Salame di Cioccolato (Chocolate Salami)
3h 10min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40 min
Tuna Tapenade
5min
Roasted Garlic Dip
1 Std. 15 Min
French Herb Cream Cheese
48 godz.
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35min
Asparagus and Hollandaise Tart
40 min
Spicy Cornbread Gratin
Keine Bewertungen
Gilthead bream baked in a salt crust
35min
Tuna Tapenade on Cucumber
10min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40 min