Urządzenia i Akcesoria
Socca with Tuna, Olives and Capers
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
1 portion
Składniki
-
chickpea flour120 g
-
water250 g
-
olive oil plus extra for frying50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
red onion quartered1
-
garlic clove1
-
tomato sliced1
-
tinned tuna in oil drained and flaked100 g
-
pitted black olives1 Tbsp
-
pickled capers drained and rinsed1 Tbsp
-
dried oregano1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh basil leaves shredded, for garnish2
-
chilli flakes (opcjonalnie)1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
55 g
Kalorie
4753 kJ /
1140 kcal
Tłuszcz
66 g
Węglowodany
73 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20 min
Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables (TM5)
Brak ocen
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1 godz.
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1 godz. 15 min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 godz. 35 min
Shakshuka
50 min
Kale Meat(less) Balls
30 min
Kingclip with Chakalaka Vegetables and Dill Butter
50 min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 godz.
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2 godz.
Hummus with Peas and Beans
25 min
Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing
1 godz. 20 min