Urządzenia i Akcesoria
Vegan Rainbow Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
red onions halved vertically100 g
-
cucumber unpeeled, ends removed, halved lengthways (approx. 400 g)1
-
red radishes200 g
-
yellow pepper cut in wedges that fit through feeder1
-
carrots200 g
-
plum tomatoes200 g
-
tinned pineapple slices drained, reserving 60 g juice140 g
-
freshly squeezed lime juice30 g
-
toasted sesame oil30 g
-
fresh chilli thinly sliced1
-
fine sea salt1 tsp
-
toasted sesame seeds2 Tbsp
-
peanuts, roasted, salted2 Tbsp
-
fresh mint leaves (opcjonalnie)10 g
-
fresh coriander leaves (opcjonalnie)10 g
-
red chilli (opcjonalnie) finely sliced, for garnishing1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
646.3 mg
Białko
5.1 g
Kalorie
973.2 kJ /
232.6 kcal
Tłuszcz
12.6 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
29.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Tagliatelle with Squash, Scamorza and Pecorino
45 min
Gluten-free, Vegan Lentil Wraps
3 godz. 40 min
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30 min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15 min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35 min
Plum Clafoutis
1 godz. 15 min
Buddha Bowl with Chicken
1 godz.
Root Vegetable Röstis (TM5)
50 min
Buckwheat Galettes with Chocolate Sauce
35 min
Steamed Salmon with Courgetti
35 min
Irish Coffee
10 min
Pumpkin Cannelloni with Sage and Ricotta
2 godz. 15 min