Urządzenia i Akcesoria
Baked Spinach and Feta Mushrooms
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese (opcjonalnie) cut in pieces (2 cm)50 g
-
bread (1 day old), torn in pieces2 slices
-
fresh spinach leaves200 g
-
lemon zest no white pith (1 cm x 5 cm)2 pieces
-
onions quartered120 g
-
bacon, any type (opcjonalnie) trimmed, cut in pieces140 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
pine nuts toasted2 Tbsp
-
ground nutmeg⅛ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
feta cheese cut in pieces (1 cm)180 g
-
fresh portobello mushrooms stalks removed6 - 8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12 g
Kalorie
953 kJ /
227 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 min
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
1 godz. 30 min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)
45 min
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25 min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25 min
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25 min
Goats Cheese and Caramelised Onion Quinoa Tart
1 godz. 50 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 godz.
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 godz.