Urządzenia i Akcesoria
Baked Spinach and Feta Mushrooms
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese (opcjonalnie) cut in pieces (2 cm)50 g
-
bread (1 day old), torn in pieces2 slices
-
fresh spinach leaves200 g
-
lemon zest no white pith (1 cm x 5 cm)2 pieces
-
onions quartered120 g
-
bacon, any type (opcjonalnie) trimmed, cut in pieces140 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
pine nuts toasted2 Tbsp
-
ground nutmeg⅛ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
feta cheese cut in pieces (1 cm)180 g
-
fresh portobello mushrooms stalks removed6 - 8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12 g
Kalorie
953 kJ /
227 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 min
Cinnamon Ice Cream with Port & Orange Sauce
11 godz. 10 min
Shakshuka
50 min
Chickpea Pancakes
20 min
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 min
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45 min
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30 min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 min
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45 min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 godz. 15 min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 min