Urządzenia i Akcesoria
Tomato Rice Balls
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 40 min
20 pieces
Składniki
-
medium egg1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
sun-dried tomatoes in oil drained50 g
-
tomato purée70 g
-
breadcrumbs plus extra for coating30 g
-
cooked rice any type (see tip)450 - 500 g
-
cheese of choice, cut in 20 cubes100 g
-
vegetable oil for frying
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
65 mg
Białko
2.8 g
Kalorie
428 kJ /
102 kcal
Tłuszcz
5.7 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Almond, Coconut and Chocolate Biscuits (No Added Sugar)
35 min
Vegetable Waffles
15 min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 godz.
Mini Pizzas
1 godz. 20 min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Yakisoba Rice Vermicelli
40 min
Sweet Potato Pizza
1 godz. 5 min
Spinach and Carrot Muffins
1 godz.
Cashew Bread French Toast
1 godz. 40 min
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
1 godz. 20 min
Baby-friendly Chicken, Sweet Potato and Kale Filo Pie
1 godz. 45 min