Urządzenia i Akcesoria
Tomato Rice Balls
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 40 min
20 pieces
Składniki
-
medium egg1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
sun-dried tomatoes in oil drained50 g
-
tomato purée70 g
-
breadcrumbs plus extra for coating30 g
-
cooked rice any type (see tip)450 - 500 g
-
cheese of choice, cut in 20 cubes100 g
-
vegetable oil for frying
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
65 mg
Białko
2.8 g
Kalorie
428 kJ /
102 kcal
Tłuszcz
5.7 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
BBQ Jackfruit Burritos
45 min
Carrot and Sesame Burgers
1 godz. 15 min
Vegan Bean Burgers
1 godz. 20 min
Cauliflower Cheese Bites with Sour Cream Dip
4 godz. 15 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Tex-Mex Jacket Potatoes
9 godz. 25 min
Quinoa Burger and Yellow Tomato Ketchup
2 godz.
Mushroom Parmentier
1 godz. 10 min
Pasta and Chickpea Salad
25 min
Pasta with Vegetable Ragout
45 min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min