Urządzenia i Akcesoria
Tomato Rice Balls
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 40 min
20 pieces
Składniki
-
medium egg1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
sun-dried tomatoes in oil drained50 g
-
tomato purée70 g
-
breadcrumbs plus extra for coating30 g
-
cooked rice any type (see tip)450 - 500 g
-
cheese of choice, cut in 20 cubes100 g
-
vegetable oil for frying
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
65 mg
Białko
2.8 g
Kalorie
428 kJ /
102 kcal
Tłuszcz
5.7 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 min
Raspberry Oatmeal Breakfast Cake
40 min
Baked Penne with Vegetables
1 godz. 5 min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2 godz. 45 min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 min
Apple and Cinnamon Swirled Bread
1 godz. 50 min
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min