Urządzenia i Akcesoria
Mediterranean Herb Baked Fish
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
onions halved vertically, or quartered if large200 g
-
red peppers cut in wedges that fit in feeder550 g
-
white fish fillets, skinless (e.g. cod, hake, haddock, 2-3 cm thick)600 g
-
garlic cloves2
-
fresh parsley cut in pieces5 g
-
fresh coriander cut in pieces5 g
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
lemon thin peelings of skin and 20 g juice1
-
olive oil60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
669 mg
Białko
33 g
Kalorie
1475 kJ /
352 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1 godz.
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 min
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad
30 min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
1 godz. 20 min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken
1 godz. 10 min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45 min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Chilli Con Carne
35 min