Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g onions, halved vertically, or quartered if large
- 550 g red peppers, cut in wedges that fit in feeder
- 600 g white fish fillets, skinless (e.g. cod, hake, haddock, 2-3 cm thick)
- 2 garlic cloves
- 5 g fresh parsley, cut in pieces
- 5 g fresh coriander, cut in pieces
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- 1 lemon, thin peelings of skin and 20 g juice
- 60 g olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1475 kJ / 352 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 4.9 g
- Sód
- 669 mg
Alternatywne przepisy
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1h 15 min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min
Lemon Garlic Salmon
2h 20 min
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM6)
1h 10 min
Strawberry Cheesecake Overnight Oats
8h 10min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1h 10 min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min