
Urządzenia i Akcesoria
Mediterranean Herb Baked Fish
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
onions halved vertically, or quartered if large200 g
-
red peppers cut in wedges that fit in feeder550 g
-
white fish fillets, skinless (e.g. cod, hake, haddock, 2-3 cm thick)600 g
-
garlic cloves2
-
fresh parsley cut in pieces5 g
-
fresh coriander cut in pieces5 g
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
lemon thin peelings of skin and 20 g juice1
-
olive oil60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
352 kcal /
1475 kJ
Białko
33 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
16 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
669 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Chicken and Mushroom Rice
55 Min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30 Min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35 Min
Spanish Tortilla
1 Std.
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken
1 Std. 10 Min
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 Min
Roast Chicken with Vegetables
1 Std. 10 Min
Cranberry and Clementine Cookie
25 Min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 Std. 30 Min
Tomato and Haddock Rice
50 Min
Orzo with Salmon and Spinach
40 Min