Urządzenia i Akcesoria
Chipotle Puff Fish "Tacos"
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 pieces
Składniki
Chipotle Puff Pastry
-
unsalted butter diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes200 g
-
plain flour200 g
-
water ice cold90 g
-
fine sea salt½ tsp
-
plain flour for dusting
-
chipotle chilli flakes1 Tbsp
Filling
-
white fish fillets skinless, cut in pieces (4-5 cm) (e.g. cod, haddock)400 g
-
lime finely grated zest and juice1
-
garlic clove1
-
fresh jalapeño chilli halved1
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
olive oil1 Tbsp
-
fresh coriander leaves5 g
Assembly
-
medium egg beaten1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
470 mg
Białko
25 g
Kalorie
2865 kJ /
688 kcal
Tłuszcz
48 g
Tłuszcz nasycony
27 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Étouffée
45 min
Chicken Noodle Soup
25 min
Pasta with Spicy Prawns and Ginger
25 min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 godz. 15 min
Fish Tacos
45 min
Meat and Cheese Stuffed Cassava (Carimañolas de carne y de queso)
2 godz.
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1 godz. 15 min
Salmon Farfalle with Pesto
45 min
Mediterranean Chicken Pie
50 min