
Urządzenia i Akcesoria
Chipotle Puff Fish "Tacos"
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 pieces
Składniki
Chipotle Puff Pastry
-
unsalted butter diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes200 g
-
plain flour200 g
-
water ice cold90 g
-
fine sea salt½ tsp
-
plain flour for dusting
-
chipotle chilli flakes1 Tbsp
Filling
-
white fish fillets skinless, cut in pieces (4-5 cm) (e.g. cod, haddock)400 g
-
lime finely grated zest and juice1
-
garlic clove1
-
fresh jalapeño chilli halved1
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
olive oil1 Tbsp
-
fresh coriander leaves5 g
Assembly
-
medium egg beaten1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
688 kcal /
2865 kJ
Białko
25 g
Tłuszcz
48 g
Węglowodany
38 g
Tłuszcz nasycony
27 g
Sód
470 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Salmon and Courgette en Croute
1 godz.
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 min
Moroccan chicken and couscous
45 min
Chicken Burger with Yoghurt Sauce
1 godz.
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 min
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30 min
Tuna Meatballs with Tomato Sauce - Polpette di tonno con salsa di pomodoro
1 godz. 45 min
Tuna and Spring Onion Quiche
2 godz.
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Tuna Pasta Bake
1 godz.