Urządzenia i Akcesoria
Chipotle Puff Fish "Tacos"
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 pieces
Składniki
Chipotle Puff Pastry
-
unsalted butter diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes200 g
-
plain flour200 g
-
water ice cold90 g
-
fine sea salt½ tsp
-
plain flour for dusting
-
chipotle chilli flakes1 Tbsp
Filling
-
white fish fillets skinless, cut in pieces (4-5 cm) (e.g. cod, haddock)400 g
-
lime finely grated zest and juice1
-
garlic clove1
-
fresh jalapeño chilli halved1
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
olive oil1 Tbsp
-
fresh coriander leaves5 g
Assembly
-
medium egg beaten1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
470 mg
Białko
25 g
Kalorie
2865 kJ /
688 kcal
Tłuszcz
48 g
Tłuszcz nasycony
27 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 Min
Chicken in Adobo Sauce with Plantain Purée
1 Std. 15 Min
Chicken Tacos al Pastor
45 Min
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1 Std. 40 Min
Prawn and Sweet Potato Fritters
55 Min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 Std.
Mediterranean Chicken Wings with Herb Orange Rice
1 Std.
Spiced Orange Roast Chicken and Basmati Rice with Raisins
1 Std.
Teriyaki Salmon Burgers
45 Min
Coconut Pie
1 Std. 35 Min
Pizza with Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1 Std. 45 Min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 Min