Urządzenia i Akcesoria
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
onions quartered240 g
-
fresh parsley cut in pieces, plus 3 sprigs leaves only for garnishing15 g
-
olive oil25 g
-
tinned chopped tomatoes (2 x 400 g tins)800 g
-
sugar1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fish stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
boiling water1000 g
-
couscous300 g
-
ground cinnamon¼ tsp
-
fish skinless, boneless, cut in pieces (5 cm) (e.g. hake, haddock, cod)600 - 700 g
-
flaked almonds, toasted2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
40.5 g
Kalorie
2440 kJ /
580 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Węglowodany
63.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min
Sardine and Pea Pilaf
40 min
Louisiana Rice and Shrimp
25 min
Tomato and Haddock Rice
50 min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Salmon and Courgette en Croute
1 godz.
Asparagus and Pea Pasta
20 min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Baked Penne with Vegetables
1 godz. 5 min