Urządzenia i Akcesoria
Mussels with Leek and Coconut Sauce (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
leeks white part only450 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
fine sea salt½ tsp
-
coconut milk400 g
-
fresh root ginger grated1 tsp
-
limes finely grated zest and 20 g juice from 1, 1 cut in wedges2
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh mussels washed, shells scrubbed and de-bearded (see tip)1000 g
-
fresh coriander leaves4 Tbsp
-
fresh red chilli thinly sliced1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1044 mg
Białko
34 g
Kalorie
2352 kJ /
562 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Pesto Bread Rolls
1 godz. 15 min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (Cutter)
72 godz. 30 min
Caprese omelette
30 min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Jalapeño and corn croquettes with chipotle mayonnaise
25 godz. 20 min
Chicken galantine with dill yoghurt
3 godz. 25 min
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts (TM5)
Brak ocen
Vegetarian cassoulet with pulses
40 min
Pumpkin Cannelloni with Sage and Ricotta
2 godz. 15 min
Arabian chicken with couscous
45 min
Gnocchi with Taleggio Cheese
1 godz. 40 min
Beetroot carpaccio with burrata
1 godz. 25 min