
Urządzenia i Akcesoria
Mussels with Leek and Coconut Sauce (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
leeks white part only450 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
fine sea salt½ tsp
-
coconut milk400 g
-
fresh root ginger grated1 tsp
-
limes finely grated zest and 20 g juice from 1, 1 cut in wedges2
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh mussels washed, shells scrubbed and de-bearded (see tip)1000 g
-
fresh coriander leaves4 Tbsp
-
fresh red chilli thinly sliced1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
562 kcal /
2352 kJ
Białko
34 g
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
35 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Sód
1044 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Mushroom Stroganoff
30 min
Mushroom Pâté
1 godz. 30 min
Steamed Potato Tortilla
45 min
Baby-friendly Harissa Lentil and Feta Wedges
1 godz. 15 min
Pineapple and lemon thyme purée (10-12 months)
10 min
Pide with Lamb, Cinnamon, Pine Nuts and Yoghurt
2 godz. 15 min
Vegan Supreme Pizza
9 godz. 40 min
Potato cakes
45 min
Vegan Coconut Cake
50 min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan' (TM6 & TM5)
25 min
Cheddar and Stilton Soufflé Omelette
20 min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min