Urządzenia i Akcesoria
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Salmon, Carrots and Beans
-
cayenne pepper½ - 1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground white pepper2 pinches
-
fresh salmon fillets, skinless (150-180 g each, 4 cm thick)4
-
carrots cut in pieces (approx. 2 mm)200 g
-
flat green beans halved250 g
Mango Sauce
-
ripe mangoes cut in pieces (approx. 3 cm)250 g
-
brandy50 g
-
curry powder1 tsp
-
water300 g
-
double cream100 g
-
plain yoghurt120 g
-
salt1 pinch
-
ground white pepper1 pinch
-
fresh parsley (opcjonalnie) leaves only, to garnish1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
37 g
Kalorie
2144 kJ /
513 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seared Steak Rocket Salad
35 dk
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1sa
Enchilada Lettuce Wraps
35 dk
Fish and Herb Parcel
35 dk
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 dk
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 dk
Pumpkin and Spinach Pie
1sa 35 dk
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 dk
Chicken and mushrooms in red wine
45 dk
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2sa
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 dk
Cod with Citrus Butter
50 dk