Wersje kompatybilne
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salmon, Carrots and Beans
- ½ - 1 tsp cayenne pepper
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground nutmeg
- 2 pinches ground white pepper
- 4 fresh salmon fillets, skinless (150-180 g each, 4 cm thick)
- 200 g carrots, cut in pieces (approx. 2 mm)
- 250 g flat green beans, halved
Mango Sauce
- 250 g ripe mangoes, cut in pieces (approx. 3 cm)
- 50 g brandy
- 1 tsp curry powder
- 300 g water
- 100 g double cream
- 120 g plain yoghurt
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground white pepper
- 1 sprig fresh parsley, leaves only, to garnish (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2144 kJ / 513 kcal
- Białko
- 37 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
Cod with citrus butter
50 Min
Kung Pao Prawns
45min
Baked spinach and eggs
35 min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50 Min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 Min
Calamares a la Americana
50 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min