Urządzenia i Akcesoria
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves6
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)40 g
-
2 Tbsp sambal oelek, or 1 Tbsp Thai chilli pasteKorean chilli paste (gochujang)2 Tbsp
-
honey80 g
-
30 g white vinegarrice vinegar45 g
-
white miso paste50 g
-
light soy sauce30 g
-
sesame oil plus 1 Tbsp for drizzling25 g
-
olive oil for greasing
-
300 g chestnut mushrooms, sliced (1 cm)fresh shiitake mushroom sliced (1 cm)300 g
-
cod fillets skin on (approx. 150 g each), fresh or defrosted from frozen4
-
water1000 g
-
rice e.g. white jasmine rice, basmati rice200 g
-
broccoli cut in small florets400 g
-
toasted sesame seeds for garnishing2 Tbsp
-
spring onions thinly sliced (1-2 mm), for garnishing30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1233 mg
Białko
54 g
Kalorie
2750 kJ /
657 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
76 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3 Std.
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1 Std. 15 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 Min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 Std.
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 Std. 30 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 Min
Superfood Salmon Salad
1 Std. 5 Min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 Min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 Min