Wersje kompatybilne
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 garlic cloves
- 40 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
-
2
Tbsp Korean chilli paste (gochujang)
lub 2 Tbsp sambal oelek, or 1 Tbsp Thai chilli paste - 80 g honey
-
45
g rice vinegar
lub 30 g white vinegar - 50 g white miso paste
- 30 g light soy sauce
- 25 g sesame oil, plus 1 Tbsp for drizzling
- olive oil, for greasing
-
300
g fresh shiitake mushrooms, sliced (1 cm)
lub 300 g chestnut mushrooms, sliced (1 cm) - 4 cod fillets, skin on (approx. 150 g each), fresh or defrosted from frozen
- 1000 g water
- 200 g rice e.g. white jasmine rice, basmati rice
- 400 g broccoli, cut in small florets
- 2 Tbsp toasted sesame seeds, for garnishing
- 30 g spring onions, thinly sliced (1-2 mm), for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2750 kJ / 657 kcal
- Białko
- 54 g
- Węglowodany
- 76 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.4 g
- Błonnik
- 5.6 g
- Sód
- 1233 mg
Alternatywne przepisy
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55min
Korean Ramen with Tofu
50min
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad (TM6)
30 min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Asian Steamed Side of Salmon
1h 45min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3h
Pomegranate and Mint Marinade
5 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min