Wersje kompatybilne
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 garlic cloves
- 40 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
-
2
Tbsp Korean chilli paste (gochujang)
lub 2 Tbsp sambal oelek, or 1 Tbsp Thai chilli paste - 80 g honey
-
45
g rice vinegar
lub 30 g white vinegar - 50 g white miso paste
- 30 g light soy sauce
- 25 g sesame oil, plus 1 Tbsp for drizzling
- olive oil, for greasing
-
300
g fresh shiitake mushrooms, sliced (1 cm)
lub 300 g chestnut mushrooms, sliced (1 cm) - 4 cod fillets, skin on (approx. 150 g each), fresh or defrosted from frozen
- 1000 g water
- 200 g rice e.g. white jasmine rice, basmati rice
- 400 g broccoli, cut in small florets
- 2 Tbsp toasted sesame seeds, for garnishing
- 30 g spring onions, thinly sliced (1-2 mm), for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2750 kJ / 657 kcal
- Białko
- 54 g
- Węglowodany
- 76 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.4 g
- Błonnik
- 5.6 g
- Sód
- 1233 mg
Alternatywne przepisy
Asian Steamed Side of Salmon
1h 45 min.
Grisons Barley Soup
55min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM5)
Brak ocen
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25 min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30 min
Korean Ramen with Tofu
50 min
Thai Cucumber Salad (TM6)
15min