Urządzenia i Akcesoria
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves6
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)40 g
-
2 Tbsp sambal oelek, or 1 Tbsp Thai chilli pasteKorean chilli paste (gochujang)2 Tbsp
-
honey80 g
-
30 g white vinegarrice vinegar45 g
-
white miso paste50 g
-
light soy sauce30 g
-
sesame oil plus 1 Tbsp for drizzling25 g
-
olive oil for greasing
-
300 g chestnut mushrooms, sliced (1 cm)fresh shiitake mushroom sliced (1 cm)300 g
-
cod fillets skin on (approx. 150 g each), fresh or defrosted from frozen4
-
water1000 g
-
rice e.g. white jasmine rice, basmati rice200 g
-
broccoli cut in small florets400 g
-
toasted sesame seeds for garnishing2 Tbsp
-
spring onions thinly sliced (1-2 mm), for garnishing30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1233 mg
Białko
54 g
Kalorie
2750 kJ /
657 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
76 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Asian Steamed Side of Salmon
1 godz. 45 min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1 godz. 15 min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1 godz.
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 godz. 30 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min