Prawn Gratin with Pink Peppercorns
TM6 TM5 TM31

Prawn Gratin with Pink Peppercorns

3.6 (8 ocen)

Składniki

  • 2 shallots, halved (approx. 30 g)
  • 5 g olive oil, plus 1 Tbsp for frying
  • 1 tsp cognac
    lub 1 tsp brandy, French
  • 1 tsp pink peppercorns
  • 300 g sour cream
  • unsalted butter, for greasing
  • 400 g raw prawns, peeled
  • 3 pinches fine sea salt, or to taste
  • 1 pinch ground black pepper, or to taste
  • 1 Tbsp fresh chives, chopped
  • 2 egg yolks, from large eggs

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
908 kJ / 217 kcal
Białko
13.6 g
Węglowodany
2.7 g
Tłuszcz
16.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy