Urządzenia i Akcesoria
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
shallots halved (approx. 30 g)2
-
olive oil plus 1 Tbsp for frying5 g
-
1 tsp brandy, Frenchcognac1 tsp
-
pink peppercorns1 tsp
-
sour cream300 g
-
unsalted butter for greasing
-
raw prawns, peeled400 g
-
fine sea salt or to taste3 pinches
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh chives chopped1 Tbsp
-
egg yolks from large eggs2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13.6 g
Kalorie
908 kJ /
217 kcal
Tłuszcz
16.9 g
Węglowodany
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Italian Crusted Lamb
5 godz.
Chicken Étouffée
45 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Gruyère-stuffed Salmon Patties with Salad
1 godz. 5 min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 min
Chicken in Huitlacoche Sauce
45 min
Fish Stew
45 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min