Urządzenia i Akcesoria
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
shallots halved (approx. 30 g)2
-
olive oil plus 1 Tbsp for frying5 g
-
1 tsp brandy, Frenchcognac1 tsp
-
pink peppercorns1 tsp
-
sour cream300 g
-
unsalted butter for greasing
-
raw prawns, peeled400 g
-
fine sea salt or to taste3 pinches
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh chives chopped1 Tbsp
-
egg yolks from large eggs2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13.6 g
Kalorie
908 kJ /
217 kcal
Tłuszcz
16.9 g
Węglowodany
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50min
Tuna-stuffed Tomatoes
35min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45min
Gruyère-stuffed Salmon Patties with Salad
1h 5min
Salmon and Fennel Risotto
25min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min
Lamb Spezzatino
1h 45min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Sautéed Pork with Cider
55min
Beef Bourguignon
1h 30min
Beef in Stout
1h 40min