Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 90 g plum tomato, whole (approx. 1 small tomato)
- 60 g red onion, halved vertically (approx. ½ small onion)
- 300 g new potatoes, unpeeled
- 120 - 150 g courgette, unpeeled, ends removed
- 60 g olive oil
- 2 tsp fine sea salt
- 2 tsp ground black pepper
- 3 garlic cloves
- 10 g fresh coriander leaves
- 3 limes, finely grated zest and juice
- 4 hake fillets (approx. 100-125 g each)
- 500 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1927 kJ / 461 kcal
- Białko
- 45 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 5.6 g
- Sód
- 872 mg
Alternatywne przepisy
Butter
5 min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1 godz. 10 min
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2 godz.
Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée
10h 30 min
Vegan Rainbow Salad (TM6)
25min
Miso Fudge
2 godz.
Polenta
50 min
Boiled Pasta
20min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30min
Basmati Rice
35min
Butter with Gorgonzola and Roasted Garlic
1 godz. 10 min
Pasta Amatriciana
30min