
Urządzenia i Akcesoria
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels (TM5)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
plum tomato whole (approx. 1 small tomato)90 g
-
red onion halved vertically (approx. ½ small onion)60 g
-
new potatoes unpeeled300 g
-
courgette unpeeled, ends removed120 - 150 g
-
olive oil60 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper2 tsp
-
garlic cloves3
-
fresh coriander leaves10 g
-
limes finely grated zest and juice3
-
hake fillets (approx. 100-125 g each)4
-
water500 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
461 kcal /
1927 kJ
Białko
45 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
33 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
872 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Whole Steamed Chicken with Spicy Cajun Rub
1 godz. 25 min
Savoy Cabbage Roulades with Leek and Ham Rice
Brak ocen
Austrian Baked Rice Casserole with Apples
1 godz. 45 min
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25 min
Vegan Rainbow Salad (TM5)
Brak ocen
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1 godz. 45 min
Sous-vide Strawberries with White Chocolate Cheese Mousse
2 godz.
Prawn, Coriander and Lime Muffins
1 godz.
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 godz. 10 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Savoury Cheesecake with Caramelised Onions
14 godz. 15 min
Sous-vide Sausage Ragù
2 godz. 25 min