
Urządzenia i Akcesoria
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
leeks white part only200 g
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward, approx. 4 small potatoes), peeled, trimmed if necessary to fit in feeder600 g
-
water to cover sliced potatoes
-
unsalted butter plus 1 Tbsp for baking40 g
-
fish stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
ground black pepper½ tsp
-
double cream300 g
-
white fish fillet, skinless firm (e.g. cod, grouper, haddock)600 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
lemons 1 finely grated zest only, 1 halved for serving2
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
653 kcal /
2731 kJ
Białko
36 g
Tłuszcz
42 g
Węglowodany
37 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
25 g
Sód
1001 mg