Urządzenia i Akcesoria
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
leeks white part only200 g
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward, approx. 4 small potatoes), peeled, trimmed if necessary to fit in feeder600 g
-
water to cover sliced potatoes
-
unsalted butter plus 1 Tbsp for baking40 g
-
½ tsp fish stock paste, homemadefish stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
ground black pepper½ tsp
-
double cream300 g
-
white fish fillet, skinless firm (e.g. cod, grouper, haddock)600 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
lemons 1 finely grated zest only, 1 halved for serving2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1001 mg
Białko
36 g
Kalorie
2731 kJ /
653 kcal
Tłuszcz
42 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
25 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Bacon and Cabbage Risotto
1h
Fish Pie with Potato Gratin Topping
1h 10min
Baked Rice with Grated Apples (TM5)
Nenhuma avaliação
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30min
Creamy Mustard Chicken Stew
40min
Broccoli and Bacon Tarts
45min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1h 10min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30min
Ham and Leek Pasta Sauce
30min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1h 50min