Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g leeks, white part only
- 600 g floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward, approx. 4 small potatoes), peeled, trimmed if necessary to fit in feeder
- water, to cover sliced potatoes
- 40 g unsalted butter, plus 1 Tbsp for baking
-
½
fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
lub ½ tsp fish stock paste, homemade - ½ tsp ground black pepper
- 300 g double cream
- 600 g white fish fillet, skinless, firm (e.g. cod, grouper, haddock)
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 lemons, 1 finely grated zest only, 1 halved for serving
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2731 kJ / 653 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 42 g
- Tłuszcz nasycony
- 25 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 1001 mg
Alternatywne przepisy
Sautéed Pork with Cider
55 min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45min
Jersey Royal Potato Salad
40min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1 Std.
Frozen Yoghurt Bark (TM5)
6h 10 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1 Std. 10 Min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 Std. 30 Min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min