Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Quark
- 350 - 400 g quark cheese (see Tips)
- 3 radishes, trimmed
- 3 sprigs fennel fronds, only
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- lemon juice, to taste
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Pickling liquid
- 90 g white wine vinegar
- 70 g caster sugar
- ½ tsp sea salt
Salad
- 3 radishes, trimmed
- 1 green apple, cut into halves to fit through feeder tube
- ½ Lebanese cucumber, trimmed
- ¼ fennel bulb, cut into quarters to fit through feeder tube
Parsley oil
- 30 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- boiling water, to blanch
- ice cold water
- 120 g grapeseed oil
Assembley
- hazelnuts, without skin, toasted and coarsely chopped, to serve
- micro herbs, to garnish
- melba toast, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2135.8 kJ / 510.5 kcal
- Białko
- 9.4 g
- Węglowodany
- 30.7 g
- Tłuszcz
- 39.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.1 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 855.4 mg
Alternatywne przepisy
Jasmine rice
40min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Stewed prunes
55min
Yogurt with Spiralized Fruit
10 min
Tomato and red lentil soup
30min
Boiled Eggs
20 min
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
8 godz. 30 min
Moroccan bundt
1h 20 min
Boston baked beans
30 Std. 45 Min
Pineapple passionfruit tart
4h 30 min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30h 25min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter)
5 min