Urządzenia i Akcesoria
Wiosenny twarożek
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 porcje
Składniki
-
30 g rzodkiewek
-
25 g czerwonej papryki
-
130 g twarogu, chudego
-
5 g szczypiorku, świeżego drobno pokrojonego (ok. ½ pęczka)
-
½ łyżeczki soli ziołowej
-
1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
-
25 g wody mineralnej, niegazowanej
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
412.5 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
148.3 kJ /
35.5 kcal
Tłuszcz
1.4 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta jajeczna z awokado
35 min
Pomidorowa pasta z serem feta
35 min
Pasta jajeczna
5 min
Pasta z serka z rzodkiewką
5 min
Pasta ze szprotów i twarogu
10 min
Twarożek ziołowy
10 min
Pasta z łososia
5 min
Twarożek kanapkowy
5 min
Pasta z tuńczyka i jajek
20 min
Pasta z makreli wędzonej
20 min
Tzatziki
15 min
Pasta z tuńczyka
20 min