Judías verdes con garbanzos y salmón

Judías verdes con garbanzos y salmón

4.1 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • 30 g de avellanas tostadas
  • 400 g de tomates pera pelados, en trozos de 3 cm
  • 50 g de aceite de oliva (y algo más para regar)
  • 1 cucharadita de albahaca seca
  • 4 pellizcos de sal
  • 800 g de judías verdes cocidas (en conserva) aclaradas y escurridas
  • 200 g de garbanzos cocidos (en conserva) aclarados y escurridos
  • 250 g de lomo de salmón fresco sin piel ni espinas salpimentado

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 340.6 mg
Białko 21.3 g
Kalorie 1729 kJ / 413 kcal
Tłuszcz 26.7 g
Błonnik 10.2 g
Tłuszcz nasycony 4.3 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...