Salteado de escarola con puerros
TM6 TM5 TM31

Salteado de escarola con puerros

3.8 (40 ocen)

Składniki

  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 250 g de puerro (solo la parte blanca) en rodajas finas
  • 2 dientes de ajo laminados
  • 300 g de escarola limpia en trozos
  • ½ cucharadita de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
461 kJ / 110 kcal
Białko
1.9 g
Węglowodany
2.7 g
Tłuszcz
10.3 g
Błonnik
2.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy